Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-06-2011 14:17:42
Voeding & Gezondheid

Wat is goed frituurvet?

Driesnoecken schreef op vrijdag 24 jun 2011, 13:56: voor mij is er maar 1 goed
horeca select eigen merk van de makro
plantaardig en vast frituurvet
groetjes hetty

je krijgt er nog een quote bij, hartstikke slecht dat "vast frituurvet" en iedereen moet dat toch inmiddels weten. ik gebruik remia frituurvet wat je maximaal, met alleen frites, 10x kunt gebruiken. ga je met kroketten stoeien wordt dit al snel teruggebracht tot hooguit 4x gebruik. remia is 100% plantaardig, heeft (in de 2 liter can) heeft voldoende meervoudig onverzadigde vetten 47 g, enkelvoudig 26g, transvetten 0,7. zij bevelen een temperatuur van 175 graden aan (ik las dat iemand zelfs 230 graden doet) hoe heter hoe slechter. maar hoe je het ook went of keert: alle frituur ruik je en geloof me, ik heb er al heel veel uitgeprobeerd. voor mij zijn én diamant én remia de twee uitspringers. maar smaken verschillen (gelukkig).