Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-06-2011 14:31:41
Voeding & Gezondheid

Wat is goed frituurvet?

Zwartjes schreef op vrijdag 24 jun 2011, 14:23: gewoon vloeibaar van de aldi.
je hoeft de snacks niet te ontdooien ze spetteren dan meestal uit elkaar.
en let op welke temperatuur op de friet pan staat deze aanhouden dan gaat het altijd goed.
wij bakken loempia's en ontdooien deze nooit.
dure merken enkel slecht voor je portemonnee maar ze zijn niets beter.

ik ben het zoverre met je eens dat kroketten niet eerst moeten worden ontdooid omdat ze anders gaan knappen (openspringen). loempia's bak ik niet maar ik vind ze eigenlijk best lekker... en soms komt het voor dat ik een gehaktstaaf (mora) bak en die ontdooi ik wel eerst (dat geeft ook geen problemen).
ik eet frituur eens in de 10 dagen - dan voel ik me niet (zo) schuldig...