Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-06-2011 22:09:42
Voeding & Gezondheid

Wat is goed frituurvet?

Nbw schreef op donderdag 23 jun 2011, 02:30: tja wat moet ik zeggen. frituurvet! hou wel van een snack .volgens mij doet het gekozen vet qua merk er niet zoveel toe. vervang na 1 tot 2x gebruik het vet en je frituurpan doet het goed.smaakvol.

als je na 1 of 2 keer frituren het frituurvet al weg gaat gooien, ben je voordeliger uit als je naar de cafetaria gaat. wij frituren meestal in vloeibaar frituurvet van de aldi, maar het gaat ook uitstekend in zonnebloemolie. je kunt het wel ruiken als het aan vervanging toe is. kroketten en bitterballen zijn de grootste vervuilers van frituurvet. het beste voor je frituurvet zijn de frituurpannen met de 'koude zone', dus met het verwarmingselement onderin de pan.