Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-06-2011 18:54:57
Voeding & Gezondheid

Wat is goed frituurvet?

Jantom schreef op vrijdag 24 jun 2011, 22:27: aan musicxpert

ik gebruik meestal voorgebakken patat maar als het even kan (en de aardappels ook groot genoeg zijn) dan maak ik patat van bildtstar/redstar. zelfgemaakte patat is beslist veel lekkerder maar de patatjes missen de stevigheid van voorgebakken patat (hetgeen ik niet erg vind).
op voorgebakken patat moet ik altijd wat zout strooien (die patat is tamelijk smaakloos) en op zelfgemaakte is dat niet nodig!


jantom. als ik patat bak dan bak ik het ook eerst voor natuurlijk. anders zijn ze veel te vet en niet te pruimen.