Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-06-2011 19:14:01
Voeding & Gezondheid

Wat is goed frituurvet?

@musicxpert

dat moet eigenlijk ook (dat is in ieder geval het uitgangspunt) maar mijn gevoel zegt me dat bij eenmaal bakken minder olie in de patat trekt.
doorredenerend stel ik dat er ook meer water in mijn patat blijft zitten en dat lijkt me toch beter dan dat er een grote(re) hoeveelheid olie in gaat zitten.
dit is ook de reden dat mijn zelfgemaakte patat slap is. ik neem dat voor lief.

tweemaal bakken wordt altijd krokanter maar het product zal daar dan toch niet minder vet van worden dan na een eerste keer bakken?
weet je zeker dat eenmaal gebakken patat vetter is? daarover lijken we dan een verschillende mening te hebben. maar ik veronderstel dat eenmaal bakken minder vet is maar soms denk ik té logisch..