Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sv
svdw8 - 27-06-2011 22:50:37
Computers & Telefonie

Hotmail geblokkeerd, geen antwoord!

Bovenstaande klinkt helaas maar al te bekend. hetzelfde is ook mij overkomen nadat iemand (ergens ter wereld…) te vaak geprobeerd heeft in te loggen op mijn account (met een fout wachtwoord, natuurlijk), heeft microsoft mijn account geblokkeerd. ik kan niet meer inloggen en de helpdesk doet niks na verwoede pogingen om het account weer terug te krijgen. al mijn e-mail en contacten staat in dit account, ik gebruik het werkelijk overal voor (had dit account al voordat microsoft hotmail kocht…). ik kan niks meer aan en ook kan ik voor al mijn (10s-100s) andere accounts, gekoppeld aan dit e-mail adres, de password-reset optie wel vergeten. dit gaat mij jaren kosten om dit te herstellen en microsoft doet niks anders dan zich verschuilen achter het beschermen van de privacy van gebruikers en het versturen van standaard e-mails...

ik heb alle gegevens van mijn account moeten overleggen aan de helpdesk; van (oude) wachtwoorden, recente e-mails, contact gegevens tot credit card nummers, geheime vragen en nog veel meer en nog zeggen ze dat ze niet kunnen verifieren dat ik de eigenaar ben. ik heb het wachtwoord, waarmee ik al meer dan 10 jaar inlog, hoezo ben ik de eigenaar niet?

een mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen of langs te gaan heb ik niet kunnen vinden.

extreem frustrerend dat je met zinloze standaards e-mails wordt afgescheept nadat iemand anders je account, waar een groot deel van je leven in zit, verpest en je geen mogelijkheid hebt om daar iets tegen te doen. microsoft dat kan echt veel beter!