Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
renate07 - 29-06-2011 17:56:29
Huishouden & Energie

Prijs drogisterijartikelen

Hoi jaap en bossbess, ik heb effe google geraadpleegd en heb het adres gevonden: www.dm-drogeriemarkt.de ,
het is inderdaad niet aantrekkelijk als je ver van de duitse grens afwoont,maar ik rijd er een half uurtje over als er geen files staan, maar ik ga meestal op zaterdagochtend en dan kun je lekker doorkarren.
en het is inderdaad ook niet voor alles aantrekkelijk, koffie is inderdaad stuk duurder en voor veel meer artikelen maakt het voor de prijs niet uit of je het hier of in duitsland koopt. de duitse aldi en de nederlandse aldi maken in prijs ook niet veel verschil. maar bij de duitse liddl verkopen ze ook a merken en dat scheelt wel weer heel veel.en zo moet ieder voor zich uitmaken wat hij wel of niet de moeite waard vindt. ik ben dol op de duitse dm drogisterij kan ik gerust twee uur rond lopen rond snuffelen.ze verkopen daar ook zakjes met poeder (kost 0,65) dat doe ik bij het wasmiddel als ik mijn witte uniformen was(met zo'n zakje doe ik 4 machines) en iedereen maar vragen hoe ik mijn uniform zo wit houdt.
dat spul is hier nergens verkrijgbaar.
gr.renate