Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sp
spikkel - 29-06-2011 22:58:16
Huishouden & Energie

Prijs drogisterijartikelen

[quote=renate07 schreef op woensdag 29 jun 2011, 18:50]hoi spikkel, ja op de een of andere manier heeft schlecker het hier niet gemaakt. maar loop eens een dm drogist binnen of bij de schlecker. veel hoef ik niet uit te leggen, maar dan is de schlecker een rommelwinkeltje.

die dm drogist zit toch alleen in duitsland ? die vergelijking kan 95 % van de nederlanders niet maken. loop eens een ah binnen, dan is aldi een rommelwinkel. wat willen we nou ? genoeg personeel, alles uitgestald, netjes en schoon, ruime gangpaden, geen wachttijd bij de kassa of goedkoop ? als je goedkoop wil dan zul je het met minder luxe winkels moeten doen. al die low-budget zaken zijn een rommeltje. schlecker, aldi, lidl, action, leen bakker enz.