Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdehond
tdehond - 05-07-2011 15:50:26
Elektronica & TV

Ziggo televisie nieuw abonnement per 1 september 2011

[quote=krieno schreef op dinsdag 5 jul 2011, 14:26]sommige antwoorden volg ik niet helemaal hier, o.a. het bedrag van 13 euro waar sommige het over hebben,
ik heb zelf digitale tv , dus standaard tv pakket plus digitaal totaal, 5 extra pakketten , dus 16,95 + 9,95 is samen 26,90.
als ik op de ziggo site kijk word dat nu tv extra en een bedrag van 29,95 een verhoging van 3.05 per maand.
ja kan me voorstellen dat als mensen maar een of twee extra pakketten hebben dat het stukken duurder word.maar voor dit is 3,05 nog te doen dus.


dit kan m.i. goedkoper ( zoals nu 9.95 voor soortgelijk pakket zonder hd zenders + interactief ) als niet alle klanten zouden moeten gaan betalen voor diensten als hd en interactief, die niet alle klanten afnemen.

als ziggo doorgaat met mensen laten betalen voor de diensten die zij afnemen, maakt ziggo een aantal mensen weer erg blij.