Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
winand - 14-07-2011 09:44:15
Huishouden & Energie

Wie kan mij helpen de met de juiste keuze van een nieuwe energieleverancier.

Beste petram,

de overstap naar een andere leverancier is wellicht interessant maar zal in de marge zijn. stroom en gas hebben een bepaalde prijs die maar centjes (per m3 of kwh) van elkaar verschillen alhoewel je daar wel voordeel in kan behalen natuurlijk van een paar tientjes per jaar.

je dag en nachttarief maakt niet uit aangezien je toch enkeltarief hebt (wordt gewoon opgeteld bij elkaar en tegen 1 prijs verrekend)

dat je gebruik omhoog is kan natuurlijjk. nieuwe tv ofzo, koude winter gehad of andere redenen.

wat altijd goed is is natuurlijk zuiniger doen of zelf doen. en met zelf doen bedoel ik zelf de warmte en stroom opwekken met zonnewarmte en zonnestroom. goed voor het milieu en je bankrekening. kan misschien zelfs gratis en deel je je besparing zonder geld uit gegeven te hebben.