Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wendy de jong
wendy de jong - 14-07-2011 10:44:15
Huishouden & Energie

Wie kan mij helpen de met de juiste keuze van een nieuwe energieleverancier.

Beste ts,

wat de voorgangers hier boven zeggen aangaande je dubbelle meter klopt. als je ondanks een dubbelle meter een enkel tarief hebt word idd alles gewoon bij elkaar opgeteld. dus dit zou qua leverancier geen verschil moeten maken.

om een goed oordeel te kunnen maken zijn er ook onafhankelijke sites die aan de hand van je gebruik van het voorgaande jaar een berekening maken om te kijken welke leverancier het voordeligst voor je is. je moet dan denken aan bv www.gaslicht.com
op deze site word bv ook aangegeven wat voor bonus je dan eventueel krijgt en ze hebben ook altijd leuke acties van verschillende leveranciers die alleen voor deze site gelden. zeker de moeite waard om eens te bekijken.