Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

da
daphy - 15-07-2011 16:01:56
Huishouden & Energie

Wie kan mij helpen de met de juiste keuze van een nieuwe energieleverancier.

Ligt eraan wat je wilt.
wil je elk jaar uitzoeken wie op dat moment de goedkoopste is dan moet je dat uitzoeken en elk jaar overstappen naar een andere leverancier.

greenchoise geeft niet de laagste prijsgarantie zoals iemand opperde, maar beloven altijd een aantal centen onder de prijs van de drie “grootten” (eneco, essent en nuon) te zitten.
als je dus geen zin hebt om elk jaar moeite te moeten doen voor een paar tientjes, zou ik zeggen greenchoise. je doet zo goed voor milieu en greenchoise heeft hun administratie goed op orde.
ik heb tot nog toe nooit problemen gehad met greenchoise, zoals ik zo vaak op forums lees over andere leveranciers.

@fera
netwerkleverancier bestaat niet. er wordt geen netwerk geleverd. je bedoelt netwerkbeheerder en dat is niet essent maar b.v. enexis, liander, stedin. en die kan je niet kiezen. ligt gewoon aan waar je woont.