Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wendy de jong
wendy de jong - 16-07-2011 13:33:04
Elektronica & TV

Ziggo televisie nieuw abonnement per 1 september 2011

Al zolang ik op me zelf ben,ben ik klant bij ziggo. ook voor ons geldt dat we maar even een interactieve ontvanger aan moeten schaffen. wij hebben nu namelijk alles in 1 met extra die pakketten voor 10 euro per maand. nu is het zo dat de zenders die wij altijd kijken alleen in het duurste pakket zitten. bij contact met ziggo kreeg ik eerst doodleuk te horen dat hier nog niet over geinformeerd zijn??? klopt want ik weet het via de kassa site. en dat ik eerst maar even af moet wachten want ze gaan ons nog een "leuk" aanbod doen???

nou ben heel benieuwd want zoals ik dat hier begrijp komt dat dus neer op: geen andere decoder maar wel meer betalen voor minder?? of even 199 euro schokken??

nou dat leuke aanbod mogen ze dus houden!!! zoals jullie begrijpen ben ik er niet blij mee en uiteraard heb ook ik een klacht ingediend. ben nog steeds van mening dat dit toch allemaal zo maar niet kan.

over caiway: het klopt idd dat zij geen analoog(ook belachelijk) meer aanbieden en dat je voor meerdere digitale aansluitingen een aparte ontvanger moest aanschaffen maar die kostte 19,95 vind ik toch nogal een verschil!!!!