Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

börgemeister
börgemeister - 18-07-2011 18:30:14
Elektronica & TV

Ziggo televisie nieuw abonnement per 1 september 2011

[quote=loesepoes18 schreef op maandag 18 jul 2011, 16:16][quote=birdies schreef op zaterdag 2 jul 2011, 20:35].........lijkt mij zeker logisch als klanten moeten betalen voor diensten die niet afgenomen worden! ..........

dit noem ik toch echt 'spijkers op laag water zoeken'. het standaard abo is nog steeds dezelfde prijs en tv plus abo is paar euries goedkoper dan digi totaal pakket. ja, je mist dan een paar zenders, als je die zo belangrijk vindt, kan je 5 euro meer betalen.

overigens zijn er nog maar weinig mensen (hoofdzakelijk de ouderen) die geen hd willen, aangezien de beeldkwaliteit daarvan stukken beter is.

hallo birdies, ik ben z, on "oudere" en ik was toe aan een nieuwe tv en heb natuurlijk een full hd gekocht. ik zit te smullen, iedere dag weer! wat prachtig, er gaat een nieuwe wereld voor je open. ik heb het standaard pakket + het hd pakket+ 2 keuzepakketten en betaal 29,85 euro. nu ga ik een dubbeltje meer betalen want ik ben wel verplicht om het extra pakket te nemen omdat er een heleboel zenders in zitten die ik nu wel heb in mijn keuzepakketten, maar in het plus pakket niet zitten. nu zul je zeggen "zeur niet voor een dubbeltje meer" maar dat is niet wat ik bedoel. je hebt niet echt een keuze meer en ik wilde dat je, buiten het standaardpakket, voor een luttel bedrag per zender je zenders apart, dus per stuk zou mogen kiezen! weet je, er zitten nu zoveel zenders bij die ik eigenlijk helemaal niet hoef en als dat doorzappen, daar krijg ik nou een sik van! maar ik moet wel zeggen dat je voor die 29,95 euro wel echt waar voor je geld krijgt. het is, zoals ik al zie, dat je niet zelf echt je keuzes kan maken.

zo moeilijk hoeft het m.i. niet zijn voor ziggo: middels de computer worden de zenders, zenderpakketten ge(de)activeerd, dus lijkt het mij dat dan ook individueel per zender kan worden ingesteld.