Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rp
rpcdv - 18-07-2011 21:05:13
Elektronica & TV

Ziggo televisie nieuw abonnement per 1 september 2011

[quote=woeffie schreef op maandag 18 jul 2011, 19:36][quote=valerius-2 schreef op dinsdag 5 jul 2011, 16:48][quote=edb schreef op dinsdag 5 jul 2011, jaja.
voor de gebruikers met 1 extra pakket wordt het afzien.
als je favoriete zender niet in het plus pakket zit ben je helemaal de klos.
status nu, basis 16,95 een extra pakket 3,95 = 20,90
status straks, tv plus pakket = 24,95.
zit daar je favoriete zender niet bij? tv extra pakket = 29,95.
voor mijn favoriete 2 uur syfy per week ben ik 108,60 per jaar extra kwijt.
wie gaat er nu op vooruit ? ik in ieder geval niet.

groet
ed
is ook voor mij van toepassing, het is de enige zender die ik ga missen, en krijg daar voor wel meer zenders maar daar mogen ze de kinder orogramma' s wat mij betreft voor laten vervallen ruil ik liever voor syfy

zelfde verhaal, ooit een keuze pakket erbij genomen voor alleen syfy. de rest komt ook met storing binnen , en rtl 8 al helemaal niet.

dus heel veel meer betalen voor die ene zender die je kijkt.
muziek zenders, kids zenders en andere oosterse zenders, die hoef ik niet te ontvangen. ik vind het oude systeem toch iets logischer, iedereen een eigen keuze van pakket.


zelfde verhaal hier alleen dan met het kennis en nieuws pakket.
en ja voor die €108,60 zou je dan toch ook wel gebruik willen maken van de gratis films en series maarja dan moet je ook nog eens een digitale ontvanger met deze mogelijkheden aanschaffen a (tijdelijke aanbieding) €199,00 als je deze nog niet hebt. waarom krijgen bestaande abonnees niet dezelfde aanbieding als nieuwe abonnees ? (€99,00) ?.