Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mv
mvdstroom - 19-07-2011 08:52:43
Elektronica & TV

Ziggo televisie nieuw abonnement per 1 september 2011

Ik vind het vooral jammer dat ze niet wat meer rekening houden met de mensen met jonge kinderen. ik had altijd het kids pakket voor 3,95 extra, maar om nick jr nu te krijgen, moet ik het duurste abo nemen. en ja, ik weet dat er wel andere netten zijn, maar nick jr is een van de weinige (misschien wel de enige) die je gewoon aan kan laten staan en waarvan je weet dat er geen geweld of iets dergelijks in beeld zal komen.

en die extra hd zenders, en de interactieve tv zouden een mooie manier zijn om iedereen tegemoet te komen, als ze de decoders ook voor bestaande leden voor een prikkie aanbieden, zoals ze wel met nieuwe leden doen. interactieve decoder voor 99 euro, die wil ik ook wel voor die prijs.