Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
winandotte - 20-07-2011 17:16:50
Elektronica & TV

Ziggo televisie nieuw abonnement per 1 september 2011

Hallo
ik heb nog gewoon een analoog pakket voor mijn nog goed functionerend oude tv.
ik heb ziggo een mail gestuurd met vragen over digitaal pakket. (dit was al een klus om bij het juiste kopje te komen) ik kijk bijv. naar een programma en neem een ander programma op.dit doe ik vaak. met een digitaal pakket kan dit niet meer. heb ik begrepen. de kans dat het lukt is klein. ik ben hier niet blij mee want met een oud toestel ga ik geen nieuwe apparaten kopen en mijn dvd recorder is nog uitstekend. zo wordt je misschien straks gedwongen. ik ben niet van plan om nu geld uit te geven. mijn budget is niet groot.
nu heb ik dus minder zenders vooral bbc dat vind ik jammer. voor het zelfde geld. ik vind het jammer dat er zenders af gehaald zijn. maar de overweging voor digitaal wordt lastig omdat ik dan niets meer heb aan dvd recorder en dat vind ik bijzonder vreemd en in de informatie versterking niet goed vermeld.