Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-07-2011 21:32:30
Computers & Telefonie

Gebruik cc cleaner

Wimmi20 schreef op vrijdag 22 jul 2011, 19:57: domantwoord,
die naam heb je goed gekozen.
ik toon aan dat het windows programma schijfopruiming bij mij 927 mb heeft verwijderd, en dat onmiddellijk daarna ccleaner nog eens 321 mb verwijderde.
het is dus aangetoond dat ccleaner effectief is.

mijn nickname is de spiegel die ik o.a. jou voorhoud maar daar ben je dus ook te dom voor om dat te snappen.
het enige dat je hier misschien aantoont is dat ccleaner meer weggooit en dus werkelijk iets doet, effectief of niet, goed of fout weet je niet...

laat duidelijk zijn dat ccleaner zeker (heel af en toe) zijn nut kan hebben maar zeker geen aanrader is om klakkeloos te gebruiken en dat leek mij in grote lijnen de vraag te zijn!!
maar ach, zoals gewoonlijk loopt een discussie die hier gestart word op b.v. het computer vlak uit op de te verwachten gemiddelde marktprijs van spruitjes of iets dergelijks..........amusant maar of de vragensteller daar nu op zat te wachten betwijfel ik!