Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
fransviber - 25-07-2011 22:59:56
Vrije tijd & Tuin

Composiet schutting (antraciet grijs) trekt krom (en hol) ??

Wij hebben zo'n 2 jaar terug ook schermen gekocht bij de gamma waarbij de nadelen van het composiet ook naar voren kwamen.
toen wij met onze klachten bij de gamma terug kwamen werd het wel netjes opgelost, we kregen ons geld terug en waren van plan om gewone houten tuinschermen te nemen.
na wat speurwerk op het internet hebben wij toch een nieuwe poging gedaan en toch weer opnieuw voor composiet gekozen, dit keer hebben wij gekozen voor chiqo-deck.
wij hebben opnieuw schermen aangeschaft en tot nu toe zijn wij er erg tevreden over.
geen kleurverschil na een jaar en geen kromme/ gescheurde planken meer.
ik denk dat het kromtrekken komt doordat de planken niet massief zijn zoals vele wel aanbieden.
chiqo deck schermen zijn niet erg goedkoop maar dit zal wel door de materiaal keuze/ samenstelling komen omdat ze massief zijn.

wij hebben deze chiqo deck schermen bij schuttingshop.nl besteld en zijn zeer tevreden over de snelle levering en de service die geboden werd.
grote pluim voor dit bedrijf!

groet, frans.