Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dm
dmv - 26-07-2011 11:40:11
Geldzaken & Recht

Hans anders

Ik ben idd ook bij 2 andere opticiens geweest en deze constateerden ook geen cylindrische afwijking. ook ben ik bij de huisarts geweest die me idd had doorverwezen naar de oogarts, maar er is verder niks "mis" met mijn ogen. de opticiens vertelden me dat je ogen dus wel kunnen verslechteren als je verkeerde glazen hebt. vergelijkbaar met wanneer je geen bril zou dragen en telkens met je ogen zou "knijpen" om te kunnen zien.
ik had ook op internet al gezocht naar algemene veranderingen van het oog naarmate je ouder wordt. in mijn geval zou de afwijking dan verergeren ipv afnemen.

het was ook meer een vraag in hoeverre hans anders, daarom had ik het woord eisen al tussen haakjes gezet. ik was voorzichtig omdat ik weet hoe de reacties hier kunnen zijn. en dat betekent dus niet dat ik de reacties niet op prijs stel.