Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 26-07-2011 11:54:32
Geldzaken & Recht

Hans anders


@dmv:

voor het meten van de sterkte en cilindrische afwijking moet de opticiën afgaan op wat jij aangeeft bij de oogmeting. je kunt de exacte meetgegevens nu eenmaal niet met een apparaat opmeten en dan zeggen: 'de sterkte is zoveel en de cilinder is zoveel'. kortom, als de opticiën bij de meting op gegeven moment een bepaalde cilinder instelt op het apparaat en jij zegt: 'dit is beter', dan is de conclusie dat er een cilindrische afwijking is. dat kun je de opticiën dan niet verwijten.

wellicht was je toendertijd bij de oogmeting niet goed uitgerust of deed je de oogmeting na bepaalde fysieke inspanningen? oogmetingen moet je altijd laten uitvoeren wanneer je ontspannen en uitgerust bent.

en zoals ook al door anderen aangegeven, laat het opnieuw opmeten en kijk de polis van je zorgverzekeraar na. misschien krijg je nog wel een deel vergoed.

freya