Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-07-2011 15:36:46
Vakantie & Reizen

Tent van gamma; zo lek als een mandje

Een tent van de gamma?
voor € 54,95?
geen aanduiding dat de naden waren afgeplakt?
achteraf te horen gekregen dat deze tent "spatwaterdicht" zou zijn?

dan heeft u volgens mij nooit eerder gekampeerd want met wat meer ervaring zou u zeker geen tent bij de gamma, of v&d,de praxis en soortgelijke zaken hebben gekocht en voor weinig geld zeker geen enkeldaks polyester tent hebben gekocht.

mijn plutoniel gekocht bij carl denig (katoenen binnentent-polyester buitentent) zo'n 40 jaar geleden daarvan heb ik pas kort geleden die buitentent moeten vervangen door een model slee tent gemaakt door tatteljee voor 200,- euro.
over die 40 jaar heb ik dus (zeg) 400 euro geïnvesteerd in tent en kampeermateriaal en.............................waterdicht!!
zelfs zo waterdicht dat ik wakker werd van geschep, door mijn ex veroorzaakt die met een blikje de plas aan het leegscheppen was waar de tent in stond en in de (binnen) tent geen druppel!!!

kortom, kamperen is echt leuk maar dan moet men wel een goede tent kopen bij een echte tentenbouwer.

-------daarnaast natuurlijk wel letten op de plaats wáár men de tent neer zet en dus niet in een kuil-------

kortom, u heeft uw les gehad wat kamperen betreft met een speelgoedtentje en dus waarschijnlijk niet meer zo verliefd op kamperen (hopelijk nog wel op uw vriendin).
toch is het naar mijn mening een nieuwe poging waard maar dan met een echt goede tent waarbij ik tatteljee amsterdam noord van harte aanbeveel want die plutoniel wordt allang niet meer gemaakt.

de vrije vogel