Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
ellepel_1 - 14-04-2005 22:15:43
Voeding & Gezondheid

Afvallen met acapunctuur

hallo,


accupunctuur kan wel degelijk helpen bij het afvallen! ik heb in mijn nog jonge leven (22 jaar) al vele afvalpogingen gedaan, van shakes tot 6x per week sporten, maar als je 50 kilo kwijt moet/ wil is dit haast niet op een langzame manier te doen. de tijd die daar in gaat zitten nekt je dan! tot mijn collega binnen 8 maanden 41 kilo kwijt raaktte vorig jaar dmv accupunctuur+dieet, waar ik overigens eerst helemaal op tegen was, wilde ik dit ook. ik ben 6 januari van dit jaar gestart en ben nu 15 weken verder 22 kilo lichter!!


de accupunctuur schakeld 3 facetten uit die het hongergevoel veroorzaken. de 4e (bloedsuikers) moet je zelf doen dmv een erg streng dieet. door dit "plichtdieet" zorg je voor een stabiele lage bloedsuiker waardoor schommelingen niet aanwezig zijn en je zo goed het dieet vol kan houden. na 3 weken dit te doen ga je 3 weken het stabiliseringsdieet doen, dit kan je vergelijken met een normaal eetpatroon alleen moet je 1 dag in de week houden al zijnde een "vastedag" dan mag je dus een gedeelte van wat je normaal in dat "plichtplan" doet. en dit werkt. ondanks dat normaal eet kom je niets aan! hierna ga je weer terug voor naalden en heb je weer 3 weken ...ect.


ik doe dit overigens in duitsland, de man die dit doet heeft hier patent op en dat betekent dat je alleen bij hem terecht kan voor dit zelfde dieet. www.reduzierung.de 50 euro 1e bezoek met uitleg en 25 euro voor de volgende keren voor naalden.


nu heb ik het ook uitgeprobeert zonder die naalden, en ook dan lukt het (doorzettingsvermogen), maar ik merk duidelijk dat mijn maag weer begint te knorren en de drempel lager ligt om te "zondigen".


ik hoop dat ik duidelijk ben geweest. ik ben er erg enthousiast over, ondanks dat ik normaal in dit soort dingen niet geloof!


vragen? reageer!


groetjes ellis