Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

joostw
joostw - 14-04-2005 23:34:16
Voeding & Gezondheid

Afvallen met acapunctuur

wat leuk voor al die mensen die zo goed gewicht verliezen, mede dankzij het gebruik van acupunctuur.


helaas is er in de hele wereld door meerdere onderzoeken aangetoond dat acupunctuur geen ene sikkepit zal helpen om gewicht te verliezen, te stoppen met roken, te stoppen met snurken en wat dies meer zij. de "genezingen" bewijzen hoogstens dat de mentale weerbaarheid tegen slechte gewoontes toch sterker is dan ze in eerste instantie dachten en dat de wil toch sterker is dan de lust. de stok achter de deur dat er geld betaald moet worden doet ook wonderen. denk/droom lekker door en bezoek nog vele wonderdoktoren/kwakzalvers/zweeftherapeuten en ander "slim" volk.  ook zij maken deel uit van de economie en als jullie nou je geld bij hun brengen kunnen zij weer mooie dure spulletjes kopen, zeer goed voor de economie.


als jullie de vraag goed lezen, vooral de laatste alinea, gaat het vooral om goed op je voeding letten. als acupunctuur an sich zou helpen, zou dat niet van belang zijn. bij dit soort behandelingen staan de naaldjes gelijk aan suggestie. ze moeten wel helpen, dus helpen ze. eigenlijk toch niet, maar dat wil je niet geloven want eerst was je te zwak om het vol te houden en nu gaat het goed.