Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-08-2011 13:38:37
Computers & Telefonie

Mail en contacten kwijt bij gmail

@edrick3: raar is het wel, maar 'sterk' is het niet. uit de http://www.google.com/accounts/tos?hl=nl">voorwaarden van google:

2. accepting the terms
(...)
2.3 you may not use the services and may not accept the terms if (a) you are not of legal age to form a binding contract with google, or (b) (...)

verder zijn er 'leuke' verhalen te lezen over google, die dit wel vaker schijnt te doen, bijvoorbeeld http://www.bnr.nl/column/herbertblankesteijn/2011/07/25/25-juli-als-evil-google-je-op-straat-schopt">hier.

wat je er aan kunt doen, weet ik niet. ik vrees dat de data weg is. een goede tip is in ieder geval om http://root.sebastix.nl/internet-backup-tips-voor-jouw-social-media-leven">back ups te maken, omdat bedrijven als flickr en facebook hier ook wel eens een handje van hebben.