Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-08-2011 15:58:46
Vrije tijd & Tuin

De tuinschermen van gamma

Zelf uitgezocht ?
in het voorjaar heb ik gekeken naar tuinschermen omdat ik deze dingen dacht nodig te hebben. ik heb toen een aanbieding gezien bij gamma. ben daarvoor naar gamma geweest. en heb opgemeten hoe dik, al of niet geimpregneerd enzovoort.
toen ik toevallig de krant van gamma in de bus viel, zag ik weer die tuinschermen want ik heb in de toekomst nog steeds die tuinschermen nodig, maar heb daar geen haast mee.
en ja hoor, alles was nog hetzelfde (dikte noem maar op).
maar bij gamma hebben ze wel meer aanbiedingen. aanbiedingen tussen haakjes zou ik willen zeggen, want ze geven folder uit om het uitgeven van de folders. laat ik nou na 20 jaar tevreden te zijn geweest met een bosch accuboormachine en constateren dat hij het niet meer deed. ik heb toen wat rondgeneusd en zag bij gamma een koffer van makita voor 159,00. de gemiddelde prijs die wordt genoteerd is toch gauw 200,--. dus dat ding aangeschaft. twee of drie weken later stond dezelfde koffer voor 200,00 (als aanbieding) in de gamma-krant. (ik zei als aanbieding).
dus verklaar een ander voor gek, maar mij niet.
ik bewaar dus geen honderden folders, maar een mens gebruikt gewoon zijn hersens.
de prijzen voor tuinschermen zijn in het voorjaar heel veel anders als in het najaar enzovoort.
dus de tuinschermen zijn niet vier keer zo dik, ze zijn geen eens twee keer zo dik.
en als je een beetje het internet rondneusd dan zijn de verschillen heeeeel erg groot, om allerlei artikelen.