Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-08-2011 23:48:09
Auto & Vervoer

Onderhoud om garantie te behouden bij dealer 4x zo duur

Om gezeik te voorkomen zou ik gedurende de garantieperiode gewoon het normale onderhoud door de dealer laten doen . sommige zaken zoals bv. nieuwe banden hoeft niet via de dealer .

eigenlijk vind ik € 160,- voor een kleine beurt niet veel , vergelijk het maar eens met andere merken .

een bijkomstigheid is dat tegenwoordig alle auto's een boordcomputer hebben welke alleen met speciale apparatuur , software door de merkdealer kan worden uitgelezen .
bij mijn auto gaat het olielampje af en toe knipperen als deze ververst moet worden alleen de merkdealer kan dit lampje resetten een andere garage of de kwikfit hebben deze apparatuur niet dus geen reset .
ook waarschuwingen , adviesen en nieuwsbrieven van de importeur en / of fabrikant komen wel aan bij de merkdealers en niet bij de andere garages

hans