Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-08-2011 15:07:08
Auto & Vervoer

Onderhoud om garantie te behouden bij dealer 4x zo duur

Blijft toch opmerkelijk dat mensen blijven denken dat iemand zonder de juiste gereedschappen en kennis een auto net zo goed kan onderhouden als iemand met de juiste gereedschappen en kennis.

in mijn omgeving ook een paar mensen met een auto die bij kwikfit werd onderhouden waarna je naar een paar jaar problemen krijgt wegens slecht onderhoud. ben er zelf ook ooit ingetuind door naar een bovag garage te gaan ipv een merkdealer voor onderhoud, na een paar jaar sta je stil en komt de bovag garage er niet meer uit en breng je hem naar de merkdealer. half uur later een telefoontje met de vraag of het ding uberhaupt onderhouden is, enfin een paar uur en een paar honder euro later reed ik weer rond in een auto die reed als nieuw.

voor mij nooit meer iets anders dan de merkdealer. (toch vreemd trouwens dat leasemaatschappijen over het algemeen de auto's verplicht dealer laten onderhouden, zijn toch organisatie die graag het minste kwijt zijn)