Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-08-2011 15:10:19
Auto & Vervoer

Onderhoud om garantie te behouden bij dealer 4x zo duur

Tja bij kwik fit de auto een "onderhoud" beurt laten geven is vragen om moeilijkheden, moet je niet willen. zelfs met een auto van dit bouwjaar en km stand zijn geheid schokbrekers,remmen en uitlaat aan vervanging toe, niet te vergeten de uitlijning. omzet genereren is het motto en als het niet stuk is weet de bedrijfsleider er wel een oplossing voor, die verdient zijn bonus naar omzet. al die actie's zoals apk keuring voor 20 euro zijn lokkertjes om je binnen te halen.
toch is er sprake van monopolie, je koopt een nieuwe auto en bent verplicht het onderhoud bij de dealer te laten uitvoeren tijdens de gehele garantie periode. wat ik eerder al aanhaalde kia zadelt je met die 7 jaar op aan de dealer, slim dat weer wel. stel je koopt een kia voor zeg 10 duizend euro en per jaar aan onderhoud 1000 euro heb je in 7 jaar 7 duizend euro uitgegeven om je te verzekeren tegen reparaties die zouden kunnen gebeuren. het ding is inmiddels geen kwartje meer waard maar er zit nog wel een duur betaalde garantie op.