Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-08-2011 02:45:06
Auto & Vervoer

Onderhoud om garantie te behouden bij dealer 4x zo duur

Wat wil je garantie of goedkoop onderhoud met het risico garantie te verliezen als je niet exact doet volgens de voorwaarden. sleutel jezelf eens volgens het instructieboekje een lampje te vervangen is je garantie zo maar weg.
conclusie die gegeven garantie met alle voorwaarden is een wassen neus.ze bieden garantie enkel met de bedoeling deze in onderhoud heel snel terug te verdienen. en garantie is maar een woord. heb je een probleem sputtert het heftig en geeft men vaak niet thuis of schikt de dealer.

dit is allemaal fake .want de wet is er al lang. koop je een nieuwe auto dan heb je wettelijke garantie dat ie doet wat ie moet doen.lukt dat niet moet je rechtshulp zoeken.en opdat niemand dit doet verzinnen verkoopmachines van alles zonder straf. gaan we massaal verenigd naar de rechter is het direct voorbij met deze schimmige garanties.