Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-08-2011 13:27:57
Auto & Vervoer

Onderhoud om garantie te behouden bij dealer 4x zo duur

Kowalski,

uw antwoord heeft natuurlijk niets te maken met de vraag.
niet uw reactie op oost muur.
niet uw ophemelen van kwikpik.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kowalski schreef op zondag 28 aug 2011, 10:54: weetje : wist u dat skoda voor het vallen van de oost muur werd vervaardigd door dwangarbeiders en gevangenen ?
beste wimmi20 uw opmerking hierboven geplaatst heeft natuurlijk niets te maken met de vraag over garantie of over kwikfit maar over een regime dat niet meer bestaat .
dan over kwik-fit in venlo ben ik daar zeer goed geholpen onze akku begaf het voor onze huisdeur ,de auto in kwestie was een chrysler pt-cruiser,gebeld naar de dichtsbijzijnde dealer (47 km rijden) en deze zei keihard komt u maar naar ons toe met de pt-cruiser , de kwikfit loste dit anders op en zorgde er voor dat wij snel een andere vervangende akku (dus niet orgineel) kregen.
het is dus maar net aan welke kant van de streep je staat ervoor of erachter