Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

birdies
birdies - 03-09-2011 01:35:05
Elektronica & TV

Ziggo televisie nieuw abonnement per 1 september 2011

Favorieten instellen: druk op menu, ga naar instellingen-favorieten-druk op ok. dan krijg je de lijst met alle kanalen. scroll up of down naar gewenst kanaal. met ok-knop wordt dit kanaal toegevoegd en met een geel teken gemarkeerd. met de toetsen < of > naar andere favorietenlijst. je kunt 5 favorietenlijsten maken, bijv. favorieten 1 voor zenders waar je het meest naar kijkt, favorieten 2 voor buitenlandse zenders, favorieten 3 voor kinderzenders enz. enz.

helaas is de cisco een decoder waar je de zenders niet in je eigen volgorde kunt zetten. alleen indelen in groepen/favorieten.

een uitgebreide handleiding van de cisco 8485 is er (nog) niet, maar wel van zijn voorganger de 8455. omdat echter veel zaken overeenkomen met de 8485 zet ik even een link naar de 8455, http://www.cisco.com/web/nl/consumer/pdf/user_guide_8455_dvb.pdf">*klik*