Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
mika264 - 03-09-2011 20:47:32
Elektronica & TV

Ziggo televisie nieuw abonnement per 1 september 2011

[quote=jacobinem schreef op donderdag 1 sep 2011, 12:14]wij hadden een standaardpakket van ziggo met één keuze pakket, het kennispakket waarin bbc 3 en 4, en alle normale (dus geen hd) discoveries zich bevonden hierdoor betaalden we ca 4 euro boven op het normale pakket. per 1 september zijn deze keuzepakketten eruit gehaald, zijn we automatisch (zonder bericht van ziggo) naar het tweede pakket (tv plus) geplaatst (dit kost ons 5 euro meer dan onze eerste bundel van het standaardpakket plus een keuzepakket).
bovendien bevinden veel van de zenders waar wij voor gekozen hadden zich nu in het tv extra pakket (zoals bbc 3 en 4, history en de meeste discoveries). willen we dit nu nog ontvangen dan moeten we 10 euro bovenop ons eerste bundel betalen.
we hebben nu besloten om maar voor het goedkoopste pakket te gaan, het merendeel van de zenders die we namelijk bij het pluspakket ontvangen willen we niet hebben. ik vind het erg jammer dat we de zenders die we eerst voor vier euro extra konden ontvangen nu niet meer kunnen kijken. we vinden 15 euro bovenop het standaardpakket gewoon te veel geld om hieraan te besteden.
ik vind het daarnaast schandalig dat ziggo het rooskleurige afgebeeld heeft door reclame te maken met het volledige hd pakket maar ons niet voldoende heeft geinformeerd over de hoger wordende kosten en het weggaan van de keuzepakketten.
ik heb het zelfde
ik heb ook gekozen voor de kennispakket en heb nu ook niet meer de zender waar ik bereid waar voor te betalen
en dat gelul over nu heb je wel hd boeit me ook niet
ik wil dat het weer terug gaat naar hoe het was
volgens mij waren er toe meer mensen tevreden dan nu