Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
bouy13 - 15-09-2011 16:20:24
Huishouden & Energie

Vloertegel schoonmaken

Grandeur tegels zijn keramische tegels, dubbelhard gebakken.ik heb de representant van de tegels gezien.hij heeft een tegel schoongemaakt met r57 moeller stone-care..
u krijgt dan precies hezelfde effect dan met groene zeep : de tegel wordt lichter en dover maar het is wel zijn oorspronkelijk uitstraling.het hoort zo.(als u naast een nieuwe tegel zet zie jij geen verschil)door een rest van cement sluier en het gebruiken van verkeerde onderhoud middelen( zoals een beetje ajax reiniger in water...) onstaat een vette film op de tegels die glans geeft.het zijn geen poreus tegels!dus hij raadt mij aan om de heel vloer schoon te maken met r57.hij verteld mij dat er bestaat wel een polish middel om de vloer dieper van kleur en met meer glans te krijgen maar dan komt op de vloer een film die daarna vast staat! hij adviseert altijd op een half tegel te proberen want u gaat de uiterlijk van uw vloer veranderen. laat mij weten wat u eindelijk heeft besloten of gedaan. success!