Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 18-09-2011 22:01:43
Geldzaken & Recht

Smaad en laster

[quote=robtien schreef op zondag 18 sep 2011, 18:16][quote=tdehond schreef op zondag 18 sep 2011, 17:56]u beschrijft niet van welk gedrag uw zoon beschuldigd wordt en wat zijn leeftijd is.

mijn zoon is 15 jaar. en ja er is een aangifte gedaan bij de politie. echter word hem niet verteld waarvan hij beschuldigt word alleen dat het smaad en laster is. maar ze laten hem ook niet het bewijs zien.

bedankt voor jullie reacties

u heeft pas recht op inzage in het dossier als de politie het onderzoek heeft afgerond en het dossier heeft overgedragen aan de officier van justitie. bij een eventueel verhoor zal uw zoon ongetwijfeld worden geconfronteerd met de smadelijke of lasterlijke handelingen waarvan hij beschuldigd wordt. het is anders lastig ergens een verklaring over af te leggen.