Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
rechtvader - 19-09-2011 21:23:12
Geldzaken & Recht

Smaad en laster

Als u mis wilt en u een priive bericht kan stuuren dan zal ik even uitleggen want sommige dingen kunt u beter niet bespreken op deze site maar ik kan alleen wel zeggen dat smaad en laster zwaar bestraft word door het omj ook wle genoemt door politie soms omc.met vriendelijke groet rechtvader en sterkten toe gewenst,ps


even wel een kleine melding smaad en laster hou gewoon in dat u zoon dan op dat moment een aangiften gedaan heeft of degelijks maar iemand vals beschuldigt heeft als dat aan getoont kan worden maar het is niet niks als dat gedaan word.ik wil u wel helpen maar dan raad ik u wel aan eerlijk te zijn omdat ik zelf probeer aangiften te doen wegens smaat en laster en ik weet wat het in houd en het is niet niks je doet er iemand veel pijn mee als het niet waar is maar je hebt wle recht om die aangiften op te laten nemen en inzagen te krijgtn maar dan moet u echt een advokaat in handen nemen.