Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

robtien
robtien - 21-09-2011 17:23:48
Geldzaken & Recht

Smaad en laster

[quote=rechtvader schreef op dinsdag 20 sep 2011, 21:06] ik zelf ben beschuldigt op gbied van stalkind met een mail adres die nog niet ens bestaat en dat kan ik nu eindelijk meer dan naar een maand bewijsen waar ze nu ook onderzoek aan het starten zijn,.

ik snap niet dat u aangiftes blijft doen tegen je ex volgens mijn maak je daar meer kapot mee dan goed is. daarbij verpraat je je eigen op deze site want je zegt eerst de aangifte werd niet opgenomen daarna zeg je ergens ik mag niet zeggen of het wel of niet opgenomen is de aangifte hiermee zegt u met andere woorden ja ik heb aangifte kunnen doen. sorry maar u werkt u eigen behoorlijk in de nesten als u aangiftes blijft doen tegen u ex.

@snah: vanochtend gebeld en ze zeggen sorry we mogen nog niks zeggen hoe en wat me zoon vind het ondertussen maar niks meer en heeft hier problemen mee. ik heb besloten om even mijn die oude vriend contact op te nemen om zijn verhaal aan te horen misschien kan ik dan alsnog bemiddelen. en anders denk ik toch maar een advocaat in te schakelen.