Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
janbato - 22-09-2011 12:55:06
Geldzaken & Recht

Zorgkosten

Als er een ideetje komt van een vvder dan is het opletten geblazen en mijn veronderstelling dat zij er heel veel beter van werden klopt helemaal. weg met dat zorgstelsel, het is een molensteen voor velen. behalve voor een kleine groep welgestelden die er juist op vooouit gingen.
meer concurentie, de groete we worden met zijn allen gewoon bed...... door die gasten in den haag. het stokpaardje van de vvd om alles maar te privatiseren kost de gewone man daarna bakken met geld.
bestuurders in dikke auto,s en hoge salarissen, de graai cultuur is nog niet ten einde. je hoeft de krant maar open te slaan en er is weer een graaier gesignaleerd. managers, bestuurders en veel van dat soort niksnutten weg ermee.
wordt wakker nederland..............