Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ga
gazalo - 22-09-2011 13:55:13
Geldzaken & Recht

Zorgkosten

Vooreerst. de bevolking wordt ouder.oudere mensen hebben meer kans op kwalen. 2e veel immigranten betalen geen zorgverzekering. idem zwervers e.d
3e omdat velen die in een uitkering zitten geen inbreng hebben vwb belasting en premie's (wordt door de staat betaald) komt er omgeslagen te weinig zorgpremie binnen. 4e managers gezondheidszorg (al wat daaronder valt) zulle uiteraard zich nooit zelf wegbezuinigen,dus zoekt men het bij de handen aan het bed.5e omdat de zg dcb code's zijn ingevoerd is er (alhoewel er rekening mee is gehouden in de budgetten vanuit de overheid) zal het ziekenhuis zich geen zorg maken of er uberhaupt geld binnenkomt. wel of men patienten die het zat zijn op de wachtlijst.als die naar andere ziekenhuizen of buitenland uitwijken. 6e er is nog steeds geen zorgpremie naar inkomen.althans de premie die men rechtstreeks aan de zorgverzekering betaalt,dit is duidelijk voor 100% vvd m dus hoogervorst.

oplossing is betalen naar vermogen/inkomen
2e minder managers en zg zorgconsulenten en zorgbureau's 3e dcb code's afschaffen. 3e blessures bij sport e.d onder brengen aparte persoonlijke verzekering,idem daardoor uitval ivm werk. least but not last, invoeren van gezondheids risico'a als overgewicht.roken .alcohol en drugs. deze groepen gaan dus meer betalen.