Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
ankhor - 22-09-2011 14:03:38
Geldzaken & Recht

Zorgkosten

En dan de verplichte premie.
kan je die niet meer opbrengen, dan wordt die na een half jaar wel
geïnd op andere wijze, met premieverhoging tot 130% (je kan het al niet betalen)
en verder incasso kosten, en dan probeer je een bealingsregeling, maar ja, hoe moet je dat doen? de premie kan je niet betalen dus laat staan (verhoogde)premie + aflossing van de schuld, dus het is dweilen met de kraan open want wat je de schuld bezorgt, mag je niet af/opzeggen, dus loopt het alleen maar op.(met de nodige extra kosten, incasso griffie etc.)
dus loonbeslag, en dan kan je de huur niet meer betalen, en sta je op straat, nou, en dat is zeeeeeeeeeeeeeer bevorderlijk voor je gezondheid. en je raakt je (onderbetaalde) baan kwijt, en kan je dan je zorgpremie betalen? nee dus.

nee zorgverzekering is de juiste term voor dit, verzekert van zorg(en), dat ben je.

(en nee, ik maak nu geen gebruik van de medische voorzieningen, neem mijn medicijnen niet meer, (ook omdat ik die 170 eigen bijdrage er echt niet bij kan hebben) dus ik moet straks betalen van iets waar ik geen gebruik meer van (kan) maken, nog wens te maken, laat mij maar gewoon doodgaan, op deze manier is het gewoon financiele verwurging. :leve het internationale monetaire fascisme zal ik maar zeggen.