Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 22-09-2011 16:05:39
Geldzaken & Recht

Zorgkosten

[quote=mietekee schreef op donderdag 22 sep 2011, 15:48]het is heel jammer dat dit zorgstelsel ingevoerd is, alleen zal het wijzigen van dit stelsel (ebn er helemaal voor) zal de burger weer heel veel geld gaan kosten.

maakt u zich maar geen zorgen; de enige wijzigingen die doorgevoerd zullen worden zijn nog hogere bijdrage van de mensen en dat het de burger geld gaat kosten? wel, ik sta er niet van te kijken. plukken ze je niet rechts dan wordt je wel links geschoren en dat moet wel doorgaan, want na griekenland staan er nog twee landen die "op visite willen komen" om nooit meer weg te gaan. nog even en de gewone man verzuipt, als hij/zij niet al verdronken is.