Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1m
1madevri - 22-09-2011 17:02:53
Geldzaken & Recht

Zorgkosten

Helemaal mee eens, dat het huidige zorgstelsel afgeschaft wordt. zoals de politie wordt afgerekend op het aantal bekeuringen, worden wij afgerekend op het aantal patiëntencontacten, in plaats van op de kwaliteit van zorg. dat zorgt er tevens voor, dat je onnodig je patientencontacten verhoogt om toch voor de instelling aan het geld te komen. dit wekt tevens de schijn, dat je veel ervaring hebt op een bepaald specialistisch gebied.
voorheen kreeg je een pot geld als instelling, en daar moest je het mee doen. en daar deed je het ook mee. veel goedkopen en betere kwaliteit. bovendien veel minder administratie, omdat je allleen de dingen opschreef, die écht van belang zijn voor de zorg. nu schrijf je onnodig veel, al was het alleen maar om te laten zien, dat je de patienten hebt gezien