Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 22-09-2011 22:43:01
Geldzaken & Recht

Zorgkosten

[quote=frawams schreef op donderdag 22 sep 2011, 19:08]het nieuwe zorgstelsel is bedacht in de pvda hoe, simons/kombrink en werd in een pvda-vvd regering verder voorbereid.
men had goed in het achterhoofd de ervaringen met de oude ziekenfondsregeling waar ook eerst de bomen tot in de hemel groeiden en daarna de mensen steeds minder kregen voor steeds meer geld wat ze moesten betalen.
en door de euro zagen de managers hun salaris meer dan gehalveerd en dat konden ze niet maken op de golfbaan zodat zij (maar ook de andere managers van banken, verzekeraars etc) snel hun raad van commissarissen konden bewegen (ja heer kok!!) om hen marktconform (haha) weer hun salaris te verdubbelen. ja die gofvriendjes, die willen wel.
ook de raden van toezicht zijn geformeerd uit de old-boys clan en zorgen ervoor dat de managers waarmee zij praten salarisconform aan hen worden.
en wat moeten ze met die salarissen boven de b-norm? ze kunnen het niet opmaken en ook niet uitgeven want ze zitten constant te lunchen en dineren op andermans kosten. zie die buiken maar op de tv en in de krant.
ik walg van de verspillende en zakkenvullende maatschappij die zo gevoed wordt door de politici. die arme lui die we hebben gekozen. weg ermee en geen oprotpremie.

haha, maar grappig genoeg hebben juist rutte, verhagen en wilders geen buik en zijn slank te noemen. roemers wel, en dat is nu weer juist iemand die ik wel waardeer!