Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gdm
gdm - 25-09-2011 13:08:22
Vrije tijd & Tuin

Tuinfeestjes, ik word er niet goed van

Gelukkig sta ik niet alleen. ik woon in een buitenwijk, in een rijtjeshuis en met flinke tuinen, wat natuurlijk uitnodigd voor een tuinfeestje. en als het een paar keer per jaar gebeurt, vind ik het niet eens zo erg. tijdens de examenperiode hoor ik meestal in de buurt of verderop verschillende feestjes. heel begrijpelijk, en kan ik best hebben. alleen wat hier ook al werd opgemerkt, het worden er steeds meer.. elke feestje, verjaardag, enz. wordt aangegrepen, om er maar een flinke dosis muziek bij te doen. karaoke, heb ik dit jaar ook al een paar keer gehoord, helemaal niet om aan te horen, dat mensen die niet kunnen zingen, dit een aantal decibellen laten versterken.
een feestje wat uit louter praten bestaat, en evt. wat zachte achtergrondmuziek dringt niet door tot slaapkamers, als je een paar huizen verderop woont. dit feestje was dus een huizenblok (+/-7 of 8 woningen) en niet eens bij mij in de straat. ik had ramen dicht, oordoppen in, en nog kon ik de tekst letterlijk volgen, dreunde de beat door mn kussens heen, werd er om 13.30 uur nog even wat karaoke beoefend. om 13.10 heb ik de politie gebeld. ze zou er een melding van maken, maar.. kwam er eigenlijk uit, omdat ik niet precies wist waar de overlast zich bevond ging dat toch wel moeilijk. om 14.00 uur belde mn man nog een keer, nadat hij had uitgezocht waar dit feestje zich bevond. ik weet niet of ze zijn geweest. ergens tussen 14.00 en 14.30 uur viel ik in slaap. mijn man moest voor zn werk vanochtend om 05.30 uur op, dus had slaap genoeg.

eigenlijk werkt klagen bij de politie alleen, begreep ik, als er meer mensen over bellen.. dus we moeten gewoon wat sneller klagen, als zoiets gebeurt. (ik klaag niet zo snel, dit was de eerste keer dat ik de politie belde)

je krijgt heel wat wraakideeën als je je ligt te ergeren. één ervan was: als mijn man om 6.00 uur naar zn werk gaat, een briefje in de deur van bewuste huis met daarop: "bedankt voor slapeloze nacht" en dan de bel afplakken, zodat ie blijft bellen...:-( hebben we niet gedaan, maar toch wel leuk om het je voor te stellen.