Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 25-09-2011 19:15:58
Geldzaken & Recht

Zorgkosten

Renate07, ik heb niet (weer) alle commentaar doorgelezen maar naar mijn weten hebben de forumleden niet geschreven over dure medicijnen die niet vergoed zouden worden. wel dat medicijnen gewijzigd worden als bijvoorbeeld het "patent" van het medicijn verlopen is en er goedkopere versies voor in de plaats komen. heeft u echter dat dure hartmedicijn nodig, hoeft de arts of cardioloog alleen op zijn recept een codenummer te zetten en medisch noodzakelijk is groot geschreven helemaal niet nodig. de apotheek waar u de medicijnen haal (of bezorgd krijgt) heeft dat immers ook al zijn bestand. ik heb dit ook en bij iedere wetsverandering of bijdrage wordt deze code gehandhaafd.

wat niets met u te maken heeft is dat ik werkelijk verbijsterd ben dat mensen die fysiotherapie nodig hebben vanaf volgend jaar de eerste 20 behandelingen zelf moeten gaan betalen; een werkelijke schande voor mensen met rugproblemen e.d.