Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sp
spikkel - 25-09-2011 20:45:25
Geldzaken & Recht

Zorgkosten

[quote=renate07 schreef op zondag 25 sep 2011, 20:04de basisverzekering betaal je iedere maand en die wordt dus zo'n 30 euro duurder per maand en dan de aanvullende verzekering er nog per maand bij. mijn man en ik betalen nu 256 euro iedere maand , dus als het waar is komt daar 60 euro + nog de verhoging van de aanv. verzekering bij.niet teveel aan denken want we worden er met ons alleen niet goed van.gr. renate

je hebt duidelijk de klok horen luiden.....

informatie van rogier van boxtel, voorzitter menzis:
de premie voor de basisverzekering en de aanvullende verzekering gaat elk jaar een klein stapje omhoog. zorgverzekeraars houden elkaar scherp in de gaten en concurreren zeker wat de basisverzekering betreft sterk op prijs. uit de miljoenennota 2012 blijkt dat de zorgpremie in 2012 naar verwachting met 11 euro stijgt naar 1222,- euro per jaar. maar rogier van boxtel, voorzitter van zorgverzekeraar menzis, gaf onlangs in het programma nieuwsuur al aan, dat die premieverhoging waarschijnlijk te laag is. hij schat in dat de nominale premie voor een basisverzekering met twee tot drie tientjes gaat stijgen.

die 30 euro is niet per maand maar per jaar. omgerekend is dat 2,50 per maand......