Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

simonlebon
simonlebon - 25-09-2011 21:53:32
Computers & Telefonie

Renault carminat tom tom home

Misschien is het een domme opmerking, maar wanneer renault de speciale tekens zou vervangen door normale letters/cijfers, zou het dus wel goed gaan?

ik weet hoe lastig het is om bij grote, logge bedrijven iets voor elkaar te krijgen. ik zoek, meestal onder semi-valse voorwendselen, de meest technische man. dit doe je door te beginnen met: ik heb een probleem (korte omschrijving van je probleem) waar meer mensen last van hebben, en heb ook de oplossing voor. op de vraag hoe, antwoord je met iets heel technisch in de trant van:
je hebt wel een disassembler nodig, tenzij je de sourcecode hebt natuurlijk, een hex-editor en uiteraard een c-compiler, je verandert het achtste byte in (een lijst van bestanden) en ga dan met een packet-sniffer de datastroom bekijken tot je het het adres van het rts (request to send bit) te pakken hebt. dan verander je het adres naar 4 bytes verderop en pak de compiler om de source weer om te zetten naar een binary. oh ja, je moet wel een flag zetten op het oude adres, anders krijg je een stack overflow.

meeste mensen zullen je doorverbinden met een technisch onderlegd persoon, leg uit dat je het in je hoofd hebt zitten en geen zin/tijd hebt om het op papier/email te zetten. wanneer je de juiste technische persoon hebt, prikt hij wel door het verhaal heen, maar dan heb je ook meteen de goede te pakken en doe je het werkelijke verhaal.