Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
petram - 27-09-2011 19:18:11
Geldzaken & Recht

Waarom huurtoeslag minderen tewijl belastingaftrek wel mogelijk blijft?

[quote=eva369 schreef op dinsdag 27 sep 2011, 14:54]ik kon geen huis huren, was 21 en dus vrijwel geen recht op huurtoeslag. maar wel op hra. kopen was voor mij goedkoper dan huren. en geen geld om te kopen, misschien de eisen wat bijstellen. zelfs in den haag kun je voor 75k wat kopen. je moet alleen met minder genoegen nemen.toen ik 20 jaar was moest mijn moeder borg voor ne staan voor 1 afbraakflat in een verpouwberde buurt.ik was toen hoogzwanger.
het heeft niks met eisen te maken.misscien heeft het met provincie te maken.als ik nu wil kopen krijg ik te renoveren woning met tuin en drie slaapkamers en geen zolder, een koopsom tussem de 80.000 en 110.000 kk dan moet ik uitwijken naar beek sittard brunnsem of kerkrade.en dan moet ik afwacten of ik een eventuele starterslening in die regio krijg.de huizenmarkt in limburg is qua kopen heel gering voor ons zou in maastricht enkel appartement of flatje zij.dus weer noodgedwongen in je veel te dure huurhuis met huursverhogingen van zowel de bouwvereniging als regering.ben maar blij dat je kon kopen schheelt veel in de beurs.