Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

simonlebon
simonlebon - 27-09-2011 23:44:20
Auto & Vervoer

Opgevoerde scooters te koop in de winkel en bij de politie

Daar ligt juist de crux, de domeinen zijn eigenlijk gewoon doorschuivers van geconfisqueerd materieel en zorgen voor evt aanvullend papierwerk. bij in beslag genomen auto's worden ook kentekenbewijzen geleverd, maar de auto wordt ook niet apk gekeurd. wel worden bijv. chassisnrs gecontroleerd.

ook al is de scooter niet technisch gekeurd door het rdw, ik ben bang dat het toch jouw probleem is om de scooter weer 'standaard' te krijgen. ook de kosten zul je zelf moeten dragen. zie het eerste antwoord van pino123.

wees blij dat er een kenteken opzit, anders zou je hem alsnog moeten laten keuren door het rdw en dan wordt er misschien van alles gevonden.

ik denk dat de kosten voor het begrenzen van de scooter mee zullen vallen, maar dat kun je door de scooterwinkel laten offreren.

of je kiest ervoor het risico te lopen om aangehouden te worden.