Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

er
ericie - 28-09-2011 02:39:49
Auto & Vervoer

Opgevoerde scooters te koop in de winkel en bij de politie

Hallo simonlebon, ten eerste dank voor je reactie!

ik heb zelf nog wat gegevens opgevraagd bij de rdw en nog wat aanvullende informatie. de rdw vertelt mij dat deze scooter op 12-8-2008 is gekeurd en een kenteken heeft gekregen. ik heb hem op 11-11-2008 op mijn naam gezet. nu is dat al lang geleden, en dat klopt.... ik heb hem gekocht en toendertijd proberen zelf te maken maar dat was me niet gelukt... aangezien ik ook over een auto beschikte had ik geen echte nood om hem te maken. nu was dat dus wel het geval en bleek ie veel te hard te gaan. (deze uitleg om verdere vragen te voorkomen) maar terug naar nu. ik heb het keuringsrapport opgevraagd en ben daar nu op aan het wachten.. het plaatje is nu dus als volgt: hij is 3 maanden na keuring in mijn bezit gekomen. als die scooter dus voor 12-8-2008 in beslag is genomen is ie door de rdw goedgekeurd zonder onderzoek.

uit jouw reactie verneem ik dat dit kan???? waarom moeten jij en ik en "henk en ingrid" dan wel aan alle voorschriften voldoen en domeinen/ de politie niet?